Örümcekler ile Etkili Mücadele

Örümcekler, birçok müşteri için kâbus niteliğindedir ve haşere yönetimi hizmetlerine büyük talep görmektedir. Avlarını yakalamak için ağları döndüren örümcekler tek bir şey ister: akşam yemeği. Ağlar, avı yakalaması muhtemel yerlere kurulur, ancak bu her zaman işe yaramaz. Bir evden böcekleri yok etmek için iyi bir iş çıkardıysanız, birçok aç örümcekle kalmış olabilirsiniz. Evlerde yaygın olan örümcekler, daha iyi yerler ararken üzücü bir verimsiz ağ izi bırakabilir. Bazı türlerin erkek örümcekleri, dişileri aramaya çıkmadan önce geçici kullanım için ağlar oluşturur. Genç örümcekler, hiçbir şey yakalamayan ve ölmek için sessiz bir yer görevi gören bir ağ oluşturabilir.

Eğer gözlemciyseniz, çok sıska bir örümceğin karkasıyla küçük bir ağ bulabilirsiniz. Bu durumlar sizi birçok ağla bırakır, ancak öldürecek örümcek kalmaz. En etkili ürünlerin uygulanması gelecekteki örümcekleri ortadan kaldırabilir, ancak mevcut durumu iyileştirmez. Örümcek ile mücadele öncesinde örümcek ağlarını mutlaka temizledikten sonra uygulama yapmanızı öneririz. Başka bir deyişle, gelişmiş müşteri memnuniyeti için örümcek kontrolünüzün içinde ve dışında örümcek ağlarını kaldırmayı işinizin kritik bir parçası haline getirin.

Bize ulaşın

Sorularınızı bekliyoruz!

Ürünlerimiz hakkında bilgi almak, görüşme talep etmek ve sorularınız için formu doldurup bize iletin. En kısa sürede size yanıt vermekten büyük memnuniyet duyacağız.

Entokim Çevre Sağlığı

İstoç 44. Ada, No: 13-15
Bağcılar / İstanbul / Türkiye


+90 212 659 61 71

[email protected]